Vrei un PC nou și bun? Îl găsești acum la un preț de nerefuzat!

Vrei un PC nou și bun? Îl găsești acum la un preț de nerefuzat!
November 23 20:56 2015 Print This Article

Produse recomandate în acest articol

monitor led oferta reducere ieftintastatura gaming ieftin reducere ofertaunitate pcmouse ieftin reducere oferta

Review Produse aflate la reducere

Echipează-te cu cele mai bune piese pentru a avea un PC nou și bun, fie pentru gaming, filme, seriale sau muncă acasă. Acum poți găsi monitor, unitate, tastatură, mouse și alte componente aflate la reducere pentru a economisi și în același timp poți avea un PC bun.

Monitorul trebuie să fie Full HD pentru a avea o experiență de neuitat, vizualizarea clară a imaginilor și culorilor, de asemenea economisirea energiei și protejarea naturii prin sistemul ecologic de care dispune. Un brand bun, potrivit pentru calitate ar fi Monitorul LED Asus, aflat acum la reducere. Este o opțiune bună dacă dorești să îți experimentezi gamingul la maxim.

O unitate PC perfectă care să se potrivească cu cerințele tale trebuie să aibă următoarele caracteristici. Familia procesorului trebuie să fie Intel Core i3, placa video dedicată nVidia, cu capacitate memorie video de 2048MB, capacitate memorie HDD de 1 TB, memorie RAM de 4GB. Jocurile tale preferate vor rula la o calitate de invidiat cu această unitate. Prietenii tăi vor dori să vină la tine să se joace. Modelul perfect se numește Sistem Desktop PC Asus.

Recomandat, ar trebui un mouse wirelles, de preferabil Mouse Logitech M185, fără fir pentru a nu te încurca cu firele. Problema veșnica a firelor este că se strică repede, iar întreruperea firului face ca mouse-ul să nu mai meargă. Pentru a nu pierde receptorul USB, de preferință trebuie ales unul Nano. Este compatibil cu sistemele de operare Windows și Mac. Durata de viață a bateriei poate ajunge până la un an deoarece dispune de un buton de On/Off pentru a economisi energia. Este foarte comfortabil de utilizat datorită design-ului conturat.

Evident, o să ai nevoie și de  o tastatură perfectă și adaptată gaming-ului, deoarece trebuie una pe măsură. Poți opta pentru un model cu 32 de taste fără conflict, 12 taste multimedia, fără conflict, 8 butoane programabile. Acest model despre care ți-am povestit este prin USB, dar dacă ești adeptul celor fără fir, poți opta pentru cea wirelles.

Vezi aici ofertă de preț

 

view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.