Tablete de Top ieftine – La Reducere

Tablete de Top ieftine – La Reducere
November 12 00:28 2015 Print This Article

O tabletă sau un laptop? Este o decizie destul de grea, dar trebuie gândit înainte ce activități se potrivesc fie pe tabletă, fie pe laptop. O tabletă este mai ușor de folosit, iar un laptop necesită spațiu de lucru, de exemplu o masă, un birou, deoarece devine obositor și greu de ținut.

De exemplu, o tabletă este perfectă pentru vizionat Seriale, Filme sau chiar Jocuri, recomandarea ar fi o tabletă cu Android deoarece se găsesc mult mai multe Aplicații si Jocuri decât pe alte sisteme de operare. Foarte important de menționat este de preferabil, să nu aiba lag și să suporte cât mai multe Aplicații deschise, iar bateria să dureze câteva zile. Camera să facă poze cât de cât bune pentru capturarea momentelor importante din viața noastră.

Dacă vrei ca aceste caracteristici să predomine, poți opta pentru câteva modele de tablete care se află momentan la reducere, dar stocul este limitat.

Tableta Lenovo Tab 2

tableta ieftina reduceretableta lenovo reducere ieftin

Lenovo a intrat pe piață fără ca oamenii să-și dea seama, dar oferă calitate la prețuri foarte accesibile. Design-ul este extrem de elegant și clasic pentru a mulțumi toate gusturile. Procesorul tabletei esteQuad-Core MTK8127 ceea ce determină o performanță ridicată, mișcându-se fluent fără probleme, iar memoria de 1GB îți permite să ții deschise multe aplicații fără să dea crash. Bateria ține destul de mult, dar camera pare să nu facă poze chiar excelente.

Click aici pentru oferta!

 

Tableta Samsung Galaxy Tab 3

samsung tableta ieftina reducere

Calitatea Samsung este incomparabilă deoarece ecranul, camera foto și rapiditatea procesorului este foarte bună. Aplicațiile rulează fără probleme, iar bateria pare să țină destul de mult. Are loc pentru cartela microsim, ceea ce determină o conexiune 3G. Problemele acestei tablete se presupun că ar fi aplicația de Mail care rulează mai încet decât restul și difuzorul care este destul de slăbuț, dar în rest își face treaba super-bine.

Click aici pentru oferta!

 

 

Tableta Wink Elite

tableta ieftina reducere

Probabil nu ai auzit de acest brand, dar pare să-și facă treaba destul de bine. O tabletă ieftină care scoate un scor bunicel în Antutu. Un preț mic – calitate bună, în caz că vrei să optezi pentru o sumă mai redusă. Pentru un utilizator care folosește aplicațiile obișnuite Facebook, Youtube sau jocuri, este perfectă deoarece se mișcă bine. Seriale sau filme se pot vedea foarte bine în browser sau chiar puse de pe laptop prin cablul de date.

Ne pare rau, dar oferta nu mai este valabila!

view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.