[Review + pret] Smartphone LG G4

[Review + pret] Smartphone LG G4
May 26 01:12 2015 Print This Article

Noul LG G4 Ne impresioneaza prin culori ale spatelui precum gri metalizat, alb, gold, nuante de maro, rosu si negru, din piele naturala. Spatele metalizat se deosebeste usor datorita tiparului stilizat, in timp ce optiunea clasica din piele se diferentiaza printr-o cusatura fina. Designul folosit este Slim Arc, inspirat din feedback-urile utilizatorilor. Notificarile noului Lollipop il fac incredibil de performant si atragator. Galeria este intuitiva si spectaculoasa, organizata asa cum multi dintre voi v-ati dorit.

res_cd7ce5d0038ffcedf564579f41aedd19
Event pocketul se refera la organizarea evenimentelor usor si rapid. Bateria de 3.000mAH si slotul de Micro SD pot fi accesate prin detasarea spatelui, lucru din ce in ce mai rar la noile telefoane, dar LG ramane old school intr-un mod foarte placut. Camera este de 16MP, cu lentile F1.8, iar senzorul de culoare cu infrarosu analizeaza spectrul de culori si regleaza fluxul luminos necesar scenei ce urmeaza sa fie capturate, oferind imagini incredibile. Camera de asemenea poate captura o maestrie a culorilor in noapte. Ceea ce este fabulos este procesorul Snapdragon 808 cu 6 nuclee, extrem de rapid. Si gata cu vorba, aratam specificatiile si va lasam sa il cumparati dand click aici!

 

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
view more articles

About Article Author

write a comment

1 Comment

  1. RaulGh
    May 26, 08:34 #1 RaulGh

    da un telefon care chiar isi merita banii… am apucat sa pun si eu mana pe asa ceva intr-un showroom in orange si e prea frumos

    Reply to this comment

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.