[Review + Oferta Pret] Televizor LED Smart Samsung, 40JU6440, 101 cm, Ultra HD

[Review + Oferta Pret]  Televizor LED Smart Samsung, 40JU6440, 101 cm, Ultra HD
May 25 11:41 2015 Print This Article

SamsungUE40F6400Angledone

Vezi detalii Televizor LED Smart Samsung 40JU6440

Pe langa feature-urile “voice-control” si tehnologia “micro-dimming” cu care vine acest televizor el mai vine si cu un procesor dual-core.

 

Voice control

F6400 nu are camera, deci nu dispune de feature-urile “motion-control” care se gasesc pe modelele Samsung F7000 si F8000. Nu are nici macar un microfon in TV, iar pentru a putea folosi controlul prin voce va fi necesar sa folosesti telecomanda touch care vine cu un microfon in ea. Motorul de recunoastere vocala poate acum sa recunoasca un vocabular natural cat si comenzile de baza ca de exemplu: “channel up” si “power on”. Poti sa ii zici sa caute filme dupa nume care din pacate merge doar pe service-ul lui Samsung de filme ceea ce il face nu prea folositor. Pentru a folosi cautarea vocala trebuie sa apesi pe butonul de microfon de pe telecomanda, deci e cam inutil pentru comenzile standard ale TV-ului, cum ar fi schimbarea volumui atat timp cat deja ai telecomanda in mana.

Interfata

Meniul televizorului pentru controlarea imaginii si sunetului audio arata identic cu cel cu care ne-a obisnuit Samsung la televizoarele din ultimii ani. Nu este un lucru negativ, avand un look atractiv si layout intuitiv. TV-ul include si un management al culorii cu care iti poti tuna imaginea la maxim. Meniurile sunt mai lente si raspund mai greu la modificari decat modelele high-end deoarece acest TV se bazeaza pe un procesor dual core fata de chip-urile quad core pe care le gasim pe seriile F8000 si F7000. Diferenta este destul de mica totusi.

Design si conexiuni

Bezel-ul din jurul ecranului este mai subtire decat televizoarele high-end din ziua de azi. O combinatie de lucios cu “Perspex edging” este design-ul cu folosit de Samsung la TV-urile plasma in ultimul an. Are 4 porturi HDMI, 3 porturi USB si unul Scart. Dispune si de Wi-fi si Ethernet. Suporta Microcast, deci poti sa faci mirror intre ce este pe ecran-ul unui device compatbil Android pe TV prin Wi-Fi.

Vezi pret Televizor LED Smart Samsung 40JU6440 pe emag.ro

 

Review Summary

5 out of 5
Imagine
4 out of 5
Sunet
4.5 out of 5
Functionalitati
4.5 Good 4.5 out of 5
  Categories:
view more articles

About Article Author

write a comment

1 Comment

  1. DanMgo
    May 26, 09:09 #1 DanMgo

    vine cu android? sau poti folosi android doar daca ai google chromecast sau alt dispozitiv?

    Reply to this comment

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.