Reducere Masină de spălat Samsung Eco Bubble WF1124XAC, Clasa A+++

Reducere Masină de spălat Samsung Eco Bubble WF1124XAC, Clasa A+++
December 05 01:37 2015 Print This Article

Masina de spalat Samsung Eco Bubble WF1124XAC, Clasa A+++ 1400 Rpm 12 kg Aquastop 15 programe

Reducere Detalii complete

Această masină de spălat nu te va dezamăgi niciodată. Nu trebuie să-ți lipsească din gospodăria ta deoarece este extrem de silențioasă, poți economisi energie și detergent. Ați auzit de EcoBubble Technology? Probabil nu, dar vă poate ajuta să economisiți detergent prin faptul că generează bule de 40 de ori mai mult decât un detergent normal, astfel temperatura de spălare poate fi redusă fără a compromite calitatea spălării.

Această tehnologie protejează țesăturile deoarece bulele curăță mai eficient fără a fi nevoie de acțiuni mecanice. Diamond Drum este o tehnologie care nlocuieste tamburul obisnuit destinat spalarii cu unul acoperit cu celule adanci, in forma de diamant. Orificiile de iesire mici si uniforme minimizeaza uzura sau ruperea si va protejeaza hainele de agatare, creand mediul perfect pentru o spalare usoara, dar eficienta. Pastrati-va hainele intr-o stare excelenta, incredintandu-le tehnologiei Diamond Drum™ oferita in exclusivitate de masina de spalat Samsung Eco Bubble.

Pregatita pentru a iesi din tipare. masina de spalat oferita de Samsung, cu un grad mare de complexitate si caracteristica ergonomica este proiectata sa va satisfaca nevoile zilnice. Masina de spalat cu design ergonomic va permite sa beneficiati in acelasi timp de comoditate perfecta si de un interior cu stil. Masina de spalat oferita de Samsung aduce sofisticarea completa pentru camera de zi innoita.

 

Masină de spălat Samsung Eco Bubble WF1124XAC, Clasa A+++ reducere

Masina de spalat Samsung Eco Bubble WF1124XAC, Clasa A+++, 1400 Rpm, 12 kg, Aquastop, 15 programe – Dacă vrei o mașină de spălat cu care vrei să te mândrești, poți opta pentru Samsung! Oferă calitate la preț decent. Vezi aici oferta pret!

 

Review Summary

4.5 out of 5
Design
4.3 out of 5
Feature-uri
4.2 out of 5
Zgomot
4.3 Good 4.3 out of 5
  Article "tagged" as:
  Categories:
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.