Reducere Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 138 cm 55JS9000

Reducere Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 138 cm 55JS9000
December 05 00:27 2015 Print This Article

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 138 cm 55JS9000 4K Ultra HD

Reducere Detalii complete

Un televizor care cu siguranță este o inovație a lui Samsung. Imagine senzațională și culori premium, așa cum nu ați mai vazut niciodată. Dacă vreți să trăiți realitatea la dumneavoastră în sufragerie, acest televizor vă aduce mai aproape de realitate. O gamă de nuanțe care vă vor face pielea de găină. Acum puteți vedea filmele 2D chiar și 3D.

Probabil ați auzit de Full HD, dar vreți să treceți la următoarea tehnologie cea Ultra HD. Samsung SUHD oferă o rezoluție de patru ori mai mare decat cea Full HD, în culori realiste și precise. Bucurați-vă de o imagine optimizată pentru detalii și claritate mai bună ca oricând.

Descoperiți cea mai captivantă experienta de vizionare, pe care numai un televizor curbat o poate oferi, iar în același timp puteți conecta telefonul la televizor în caz ca vreți să vedeți un video de pe telefon pe TV. Un televizor mai inteligent care va aduce in mijlocul actiunii instantaneu. Acum aveți aplicații care va vor imbogați viața pe Smart TV.

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JS9000, 4K Ultra HD reducere oferta

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JS9000, 4K Ultra HD – Trăiți o experiență de neuitat direct la dumneavoastră în sufragerie! Samsung vine cu inovații de ultimă generații.

Click aici pentru oferta!

 

Review Summary

4.3 out of 5
Calitatea imaginii
4 out of 5
Sunet
4 out of 5
Feature-uri
4.08 Good 4.08 out of 5
  Article "tagged" as:
  Categories:
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.