REDUCERE Televizor Smart LED LG, 138 cm, 55LF630V, Full HD

REDUCERE Televizor Smart LED LG, 138 cm, 55LF630V, Full HD
December 09 16:45 2015 Print This Article

Televizor Smart LED LG, 138 cm, 55LF630V, Full HD

Reducere Detalii complete

Un nou televizor la care îți aducem reducere imensă de 700 de lei pentru un televizor care îți aduce lumea virtuală aproape de realitate direct la tine în sufragerie. Cu ajutorul funcției SmartShare poți vizualiza filme prin WiFi fără să te mai complici să conectezi televizorul la laptop sau PC. Veți primi în pachet și telecomanda Magic Remote, care vă va ușura navigarea pe Browser (care este de asemenea, o funcționalitate pe care o deține acest televizor) și nu numai.

Aplicațiile și Jocurile (Apps&Games) pe care le puteți accesa pe televizor vor deveni o activitate foarte plăcută când vă plictisiți sau în timpul dumneavoastră liber. Caracteristicile superioare ale imaginii sunt uimitoare printre care Motion Eye Care (adică nu afectează ochiul ca și un televizor normal), dar și Natural Color, ceea ce determină culori foarte reale și vii.

Puteți accesa de asemenea Google Maps, Youtube, Google, vizualiza filme sau seriale direct în browser și se mișcă perfect. Are funcția de înregistrare a emisiunilor atunci când nu poți să stai la TV! Toți clienții care au cumpărat acest TV sunt mulțumiti de WebOS 2. Ca și concluzie, este un televizor care merită achiziționat dacă nu aveți alte opțiuni preferate.

Vezi aici oferta completa!

Televizor Smart LED LG, 138 cm, 55LF630V, Full HD oferta

Acum ai Reducere 700 lei la  Televizor Smart LED LG, 138 cm, 55LF630V, Full HD – un televizor pe măsură care se va potrivi perfect pe o comodă deoarece are un design plăcut și clasic.

Review Summary

4.5 out of 5
Imagine
4.2 out of 5
Sunet
5 out of 5
Design
4.2 out of 5
Feature-uri
4.48 Good 4.48 out of 5
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.