Reducere Televizor LED Curbat Smart 3D Panasonic TX-55CR430E, 4K Ultra HD

Reducere Televizor LED Curbat Smart 3D Panasonic TX-55CR430E, 4K Ultra HD
December 09 23:18 2015 Print This Article

Televizor LED Curbat Smart 3D Panasonic TX-55CR430E

Reducere Detalii complete

Marca Panasonic aduce un televizor unic din toate punctele de vedere! Acum poți vizualiza filme, seriale, emisiunile tale preferate sau îți poți creea propria sală de cinematograf la tine acasă în câțiva pași simpli. Acest lucru devine posibil datorită ecranului imens de care dispune acest televizor, dar și claritatea imaginilor te aduce mai aproape de realitate și de ceea ce urmărești.

Poți reda conținut de pe un USB Stick, fie imagini, filme, etc. foarte ușor; conectezi Stick-ul și poți accesa fișierele în câteva secunde. De asemenea, poți accesa foarte ușor și rapid Aplicațiile Esențiale cu funcția Essential Apps, chiar direct din meniu. Ochii dumneavoastră vă vor mulțumi deoarece nu va mai trebui să vi forțați cu ajutorul acestui televizor imens.

Bineînțeles, ca să vă puteți bucura de rezoluția 4K Ultra HD, Panasonic vă ofera HDMI 2.0 pentru o claritate perfectă, culori vii, contrasturi apropiate de natură. În același timp, puteți economisi energie cu ajutorul tehnologiei LED de top de care dispune acest televizor. Panoul este eficient din punct de vedere energetic și proiectat pentru a consuma cât mai puțin curent posibil.

În concluzie, Televizorul LED Curbat Smart 3D Panasonic TX-55CR430E, marca 2015, este un Smart LED TV de care vă puteți bucura în timpul dumneavoastră liber. Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt accesul la Netflix. Browser Web, Child Lock (în cazul în care aveți copii și vreți să limitați accesul acestora sau chiar să îl blocați), iar accesoriile incluse sunt telecomanda. Unghiul de vizibilitate este de 176 de grade pentru a simula curbura ochiului uman pentru o experiență unică, exact ca și acest televizor!

Vezi aici oferta de pret!

Televizor LED Curbat Smart 3D Panasonic TX-55CR430E, 4K Ultra HD reducere oferta

 

 

Review Summary

4.3 out of 5
Imagine
4.2 out of 5
Sunet
4.7 out of 5
Design
4.3 out of 5
Feature-uri
4.38 Good 4.38 out of 5
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.