Reducere Mașină de spălat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W 1000 RPM Clasa A++

Reducere Mașină de spălat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W 1000 RPM Clasa A++
December 06 23:15 2015 Print This Article

Mașină de spălat rufe slim Samsung Eco Bubble

Tehnologia Samsung ne surprinde de fiecare dată, până și la mașini de spălat. Probabil ați auzit în alte postări despre tehnologia Eco Bubble prin care puteți economisi energie spălând cu apă rece în loc de apă caldă, iar rezultatele vă vor uimi deoarece sunt identice cu metoda veche. Evident, nu se poate concepe acest lucru, spălare cu apă rece, dar este posibil deoarece Eco Bubble înseamnă o “combinație” de aer cu bule care pătrund în țesuturi și creează bule de spumă exact ca și un detergent concentrat.

Design-ul acestei mașini de spălat este de nota 10 deoarece arată și se potrivește perfect la dumneavoastră în bucătărie sau în baie, oriunde vreți să o puneți va arăta bine. Diagnosticarea inteligentă vă arată ori de câte ori apare vreo problemă la mașină pentru a vă ușura viața. Foarte important și chiar va ajuta multe femei sau bărbați grăbiți care doresc să își spele rapid hainele, această mașină vine cu un program foarte scurt, de 15 minute care promite să spele la aceeași calitate ca și la 30 de minute.

Uitați de produse care promit protejarea împotriva calcarului deoarece această mașina de spălat dispune de o funcționalitate prin care rezistența este mult mai mărita, iar durabilitatea acesteia devine mai lungă împotriva apei dure și astfel, împotriva calcarului. Așa că nu vei mai avea probleme în legătura cu acest aspect. Câteva din programele acestui produs sunt Daily Wash, Super Eco Wash și Outdoor, în funcție de preferințele tale poți alege care vrei tu. Funcția specială este cea EcoBubble de care vei fi foarte mulțumit.

Reducere 300 lei Mașină de spălat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W 1000 RPM Clasa A++ ofeta

Mașină de spălat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W 1000 RPM Clasa A++ – un electrocasnic pe care orice femeie și l-ar dori la ea în casă. Dacă vrei să-l faci cadou soției tale, cu siguranță este unul potrivit, iar acum poți economisi 300 de lei prin această ofertă! Click aici!

Review Summary

4.5 out of 5
Feature-uri
5 out of 5
Design
4 out of 5
Zgomot
4.5 Good 4.5 out of 5
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.