Reducere Cuptor cu microunde Samsung GW731K-B Digital, Negru

Reducere Cuptor cu microunde Samsung GW731K-B Digital, Negru
December 07 00:11 2015 Print This Article

Cuptor cu microunde Samsung GW731K-B, 20 l, 750 W, Grill, Digital, Negru

Un cuptor cu microunde de la Samsung perfect pentru bucătăria ta, dar s-ar putea să ai nevoie de spațiu mai mare decât al unui cuptor obișnuit. Se poate curăța foarte ușor și în interior și în exterior, dar mai ales în interior deoarece nu are colțuri și nu rămâne mizerie. Capacitatea este de 20l, dispune de Grill și 4 programe pe care le poți testa pentru a te obișnui cu cuptorul.

Poți să dezgheți anumite produse dacă ai nevoie de ele rapid după ce le-ai scos din congelator sau să deconectezi rețeaua electrica printr-un buton, Energy Button, în caz că vrei să îl deconectezi de la curent, dar nu ai acces ușor la priza în care l-ai conectat. Cei de la Samsung chiar vor șa ne ușureze viața!

Cuptor cu microunde Samsung GW731K-B, 20 l, 750 W, Grill, Digital, Negru3

Cuptor cu microunde Samsung GW731K-B, 20 l, 750 W, Grill, Digital, Negru – un electrocasnic perfect pentru bucătăria ta, te asigur că nu vei regreta achiziția lui, mai ales că îl poți găsi acum la reducere! Click aici.

Review Summary

5 out of 5
Design
4 out of 5
Feature-uri
4.5 out of 5
Curatare
4.5 Good 4.5 out of 5
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.