Produse Solgar la cel mai mic pret – oferta toamnei!

Produse Solgar la cel mai mic pret – oferta toamnei!
October 04 23:12 2015 Print This Article

Produse Solgar la cel mai mic pret – oferta toamnei!

Cele mai vandute produse de la SOLGAR, la reducere! Pentru ca se apropie iarna si ai nevoie de un surplus de vitamine pentru a fi pregatit. Mai bine previi decat sa tratezi o raceala care te doboara si te scoate din ritmul tau.

Produsele Solgar sunt cele mai potrivite pentru nutritia oricarei persoane care nu vrea sa isi imbolnaveasca ficatul cu medicamente in exces. Compozitia produselor Solgar sunt din 100% ingrediente naturale, nefolosindu-se ingrediente modificate genetic tocmai pentru a asigura o insanatosire fara efecte secundare.

Site-ul nostru iti aduce un top al celor mai vandute produse de la SOLGAR, in ordinea preferintelor clientilor.

1. Omega 3 dublu concentrate 700mg 30cps – SOLGAR

solgar

Un produs revolutionar pentru sanatatea ta deoarece contine doar ingrediente naturale plus OMEGA 3. Unele substante organismul nu le poate produce de aceea trebuie sa i le oferim noi pentru a-l ajuta in procesele de refacere.

Pret: 80.51Lei 83.00Lei

Vreau sa beneficiez de oferta!

2. Vitamin C 1000mg 100cps – SOLGAR

vitamina c solgar

Acest produs este un supliment alimentar si poate fi consumat si de vegetarieni! Vitamina C este esentiala sanatatii organismului, fiind foarte importanta mai ales pentru piele, dar si imunitate!

Pret: 80.50Lei 82.99Lei

Vreau sa beneficiez de oferta!

 

3. Spirulina 750mg 100tb – SOLGAR

spirulina solgar

Probabil nu ai auzit de Spirulina, dar este o planta microscopica care se formeaza prin fotosinteza si reprezinta un aliment organic foarte nutritiv pentru organismul uman. Este recomandat in prevenirea deteriorarii musculaturii, dar si obtine o senzatie de satietate! Poate fi consumat si de vegetarieni.

Pret: 76.50Lei 78.87Lei

Vreau sa beneficiez de oferta!

 

4.Vitamina B12 1000mcg 100tb (Cobalamina) – SOLGAR

vitamina b12

Acest produs contine vitamina B12 (cobalamina) care este singura vitamina ce contine cobalt, un oligoelement. Rezumand, este esentiala pentru functionarea normala a celulelor din organism, mai ales ale maduvei, tractului intestinal si a sistemului nervos. Este de asemenea, necesara pentru formarea celulelor rosii din sange.

Pret: 62.40Lei 64.33Lei

Vreau sa beneficiez de oferta!

view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.