Oferta Pret Televizor OLED LG 77EC980V, UHD, 3D, Tru ULTRA HD Engine Pro, Smart TV, USB 3.0, HDMI, 195 cm

Oferta Pret Televizor OLED LG 77EC980V, UHD, 3D, Tru ULTRA HD Engine Pro, Smart TV, USB 3.0, HDMI, 195 cm
December 05 20:50 2015 Print This Article

Televizor OLED LG 77EC980V, UHD, 3D, Tru ULTRA HD Engine Pro, Smart TV, USB 3.0, HDMI, 195 cm

Oferta Pret Detalii complete

Life’s Good! Exact asta au gândit-o și cei de la LG când au făcut acest minunat Televizor cu specificații incredibile, dar la un preț pe măsură. Un televizor pe care nu mulți și l-ar permite. Dacă ești interesat de specificațiile acestuia, râmâi pe postare.

Televizor OLED LG 77EC980V

Pixeli luminați independent – ce înseamnă asta? Pixel Dimming este o cu totul nouă tehnologie posibilă doar cu OLED (Organic Light Emitting Diode / Diodă Organică Emitentă de Lumină). Deoarece fiecare pixel generează lumină și se pornește și oprește independent, se obține un negru intens și îmbunătățește adâncimea și vivacitatea culorilor prin expresia detaliată de fiecare pixel.

Culori naturale – veți avea o experiență unică și foarte aproape de realitate, adică practic veți trăi realitatea direct la dumneavoastră în sufragerie prin intermediul acestui Televizor OLED LG care transmite cele mai naturale culori posibile. Indiferent la ce vă veți uita, veți simți totul tangibil și aproape de dumneavoastră.

Negru intens  Pixelii auto-incandescenți își controlează autonom iluminarea, astfel încât negrul și culorile închise pot fi redate cu o perfecțiune nemaintâlnită. Chiar și în scenele întunecate fiecare detaliu este clar și vizibil.

Ecran curbat – acest tip de ecran este creat pentru ochiul uman, pentru a fi la aceeași distanță si a avea o experiență unică. Ecranul curbat oferă o experiență reală, confortabilă și imaginile par mai reale decât la un televizor plat.

LG Smart – Puteți fi la curent cu ultimele aplicații și de toate feature-urile de care dispune, adică toate tipurile de divertisment pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră.

Pare interesant, nu-i așa? Probabil vă gândiți că ar merge perfect un asemenea TV la dumneavoastră în casă.

Click aici pentru ofertă!

Oferta Pret LG 77EC980V

Oferta Pret LG 77EC980V

Review Summary

4.8 out of 5
Imagine
4.5 out of 5
Sunet
5 out of 5
Feature-uri
4.77 Excellent 4.77 out of 5
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.