Oferta Pret Espressor superautomat Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09

Oferta Pret Espressor superautomat Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09
December 04 23:54 2015 Print This Article

Espressor superautomat Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09

Oferta Pret Detalii complete

Un Espressor de la Philips cu specificații incredibile, precum Filtru AquaClean, Râșniță 100% ceramică, Sistem automat de spumare a laptelui și multe altele! Cel mai important dispune de încălzire rapidă datorita materialului inox și aluminiu care permite o încălzire la temperaturi foarte ridicate într-un timp foarte scurt.

Îți poți personaliza chiar tu cafeaua în funcție de preferințele și nevoile tale! Alege din cele 5 concentrații în funcție de cât de tare vrei cafeaua sau chiar o poți salva cu ajutorul funcției de memorare, iar data viitoare poți selecta concentrația ta preferată pentru a scurta timpul pâna îți vei savura cafeaua.

PicoBaristo – cea mai mare varietate de la un aparat compact de calitate superioară care este preferat de cei care se răsfață și stiu ce înseamnă o cafea bună. Cu ajutorul acestui aparat, poți alege dintr-o varietate mare de specialități cu o singură atingere.

Espressor superautomat Philips Saeco PicoBaristo HD8924 oferta

Espressor superautomat Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 , Prepară 8 varietăţi de cafea, Sistem automat de spumare a laptelui, Oţel inox – Acum îți poți prepara cafeaua ta preferata în câteva secunde cu ultima generație de espressoare de la Philips!

Espressor superautomat Philips Saeco PicoBaristo HD8924 reducere

 

 

Click aici pentru oferta de pret!

Review Summary

4.5 out of 5
Varietate cafea
4.3 out of 5
Filtru Aqua
4.2 out of 5
Sistem spumare lapte
4.3 Good 4.3 out of 5
  Article "tagged" as:
  Categories:
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.