Laptopuri la Reducere – prinde ofertele

Laptopuri la Reducere  – prinde ofertele
November 26 22:40 2015 Print This Article

Laptopuri la Reducere

prinde ofertele

Laptop Lenovo Laptop Lenovo IdeaPad 500-15

Prinde ofertele la cele mai bune laptopuri ale momentului. Dacă vrei un laptop bun la un preț redus, trebuie să vezi următoarele oferte! Performanțe înalte de la cele mai bune branduri, asta este ceea ce trebuie să cumperi – stay tuned for sales!

O ofertă promoțională la – Laptop Lenovo IdeaPad 500-15 cu procesor Intel® Core™, caracteristici înalte precum Camera 3D inovatoare, care evident este opțională. Cu tehnologia Intel® RealSense™, puteți interacționa mai intuitiv cu dispozitivul IdeaPad 500 prin intermediul gesturilor și expresiilor faciale. Pe lângă faptul că duce jocurile, divertismentul și chaturile video la un alt nivel, camera 3D vă ofera mai mult control. Găsiți-vă propriul echilibru între cost și puterea de procesare, alegeți între placa video Intel integrată și cea discretă de la AMD. Placa video discretă vă va ajuta atunci când trebuie să fiți creativ în editarea de conținut video și fotografii.

Vitezele de conexiuni sunt ultra-rapide, datorită conectivității WiFi 802.11 ac uluitor de rapidă, vă veți putea conecta la internet oriunde ați merge. Conexiunea WiFi 802.11 ac oferă viteze de conexiune de până la 3 ori mai mari decât 802.11 b/g/n. Memoria este de 4GB, de tip DDR3, ceea ce îți permite să ții deschise cât mai multe aplicații, un avantaj dacă ești programator, poți avea o experiență minunată cu acest laptop.

Vine cu Windows 10 cu licență, deci nu va trebui să te îngrijorezi pentru instalarea windows-ului și apoi căutarea unui activator deoarece poți avea unul cu licență pe toată viața. Carcasa este din Aluminiu, ceea ce îl face rezistent și arată a Premium. Nota 9,5 pentru acest laptop!

laptop bun ieftin oferta reducerelaptop ieftin bun reducere oferta

Un design foarte plăcut și Premium al acestui laptop îl face să arate foarte bine, iar caracteristicile sale demonstrează o tehnologie de ultimă generație, având un procesor abia apărut pe piață. Dacă ești în căutarea unui laptop bun și ieftin, l-ai găsit!

Vezi ofertă preț

 

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.