Haine ieftine de la PPT.ro

Haine ieftine de la PPT.ro
August 16 23:18 2015 Print This Article

Haine ieftine de la PPT.ro

Un magazin online de care probabil nu ai auzit, dar îl fac eu cunoscut deoarece are doar prețuri mici. Și are o gamă largă de produse, de la accesorii la bluze, tricouri, maiouri, încălțăminte extrem de ieftine. Produsele sunt de o calitate bună, regăsindu-se mereu în stoc când ai nevoie.

Alte oferte aici

Review-ul unui client fericit

Am fost învățată să nu dau bani mulți pe hainele din Mall pentru că, după părerea mea, chiar nu merită. Un produs de 150 Ron cel mai probabil îl găsesc pe net la jumătate de preț sau poate chiar mai puțin, iar dacă nu găsesc același produs, asemănător sigur găsesc. De curând, am găsit un site de care chiar nu auzisem până acum, se numeste PPT.ro, însemnând Preturi Pentru Tine, adică unele foarte bune.

Se găsesc tot felu de articole de la 2-3 lei, în funcție de categoria pe care vrei s-o vizionezi. Am comandat și eu câteva, am zis să încerc, dar am comandat doar câteva produse deoarece nu-mi place să risc. Sinceră să fiu, am rămas plăcut impresionată de calitatea acestora, mai ales că am plătit în jur de 30 Ron pe 3 produse! Și m-am hotărât să mai comand și cu siguranță o s-o mai fac pentru că economisesc foarte mulți bani.

Urmează să vă arăt cam ce am comandat eu, atât prima oară, cât și a doua oară.

Produsele magice

Prima comandă

După cum am scris și mai sus, prima mea comandă a fost de probă, am comandat 3 produse la 9,99 Ron, deci aproximat totalul a fost 30 Ron. Produsele sunt două maiouri și un tricou. Poți verifica aici prețurile ca să te convingi.

maieu fata reducere ofertamaieu fata reducere oferta prettricou fata rosu oferta reducere

A doua comandă

A doua oară am zis să economisesc mai mult pentru că oricum voiam să îmi reînnoiesc garderoba, mai ales că vine și toamna peste câteva săptămâni. Prețurile le regăsiți în link-urile de mai jos, dar au fost până în jur de 50 Ron.

bluza cu guler oferta reducere ieftincolanti dama ieftini ofertavesta fata oferta pret reducere

oferta bluza reducereoferta bluza dama ieftina reducerechiloti tanga ieftini

Următoarea comandă

Cel mai probabil, următoarea comandă o să fie o pereche de cizme, botine, ceva orice. Sunt chiar curioasă încălțămintea cum o să fie, dar după ce primesc comanda, o să fac un articol – review pentru cei care vor să economisească cumpărând online. Stay tunned for more oferte promoționale!

view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.