Cele mai ieftine scutece Eco-BIO, oferte și reduceri pe care nu vrei să le ratezi!

Cele mai ieftine scutece Eco-BIO, oferte și reduceri pe care nu vrei să le ratezi!
October 12 21:26 2015 Print This Article

Cele mai ieftine scutece Eco-BIO

Oferte și reduceri pe care nu vrei să le ratezi! Scutecele ECO- Bio, noua inovație în materie de scutece.

Pe piață există o sumedenie de produse pentru copii, dar le vrei pe cele mai bune! Cele mai bune scutece pentru copilul tău sunt cele potrivite. Pentru a fi sigur/ă că le alegi pe cele mai bune, trebuie să te gândești care i se potrivesc cu pielea, dacă este sensibilă sau dacă este alergic la anumite scutece.

Pentru că vrei ce este mai bun pentru copilașul tău, îți prezint câteva produse de calitate, dar și avantajele folosirii acestora.

Dacă vrei să optezi pentru calitate, îți recomand scutecele ECO, atât și Bio-Degradabile! Respecți nevoile bebelușului tăi și faci un bine naturii în același timp.

Scutece ECO Beaming Baby

scutece eco oferte reducere

Scutecele ECO-Bio Beaming Baby au un design perfect pentru a oferi confort superior copilului tău pe toată durata purtării, ele rezistând până la 12 ore, ceea ce duce la un somn foarte bun. Foarte important este de menționat că nu conțin produse chimice, sunt blânde, în special pentru cei cu eczeme sau piele sensibilă.

Sunt infuzate cu uleiuri aromaterapice, mușețel – ajutând la protejarea pielii sensibile și în același timp eliberează un miros foarte plăcut atât celor din jur cât și bebelușului.

Conțin un strat bio-degradabil care este rezistent la apă, fiind confecționat din bumbac și hârtie din amidon de porumb. Ambalajul este și el bio-degradabil pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător.

Nimic nu conține plastic și nu sunt albite cu clor, nu conțin nici măcar urme de clor!
Ambalajul este biodegradabil pentru a reduce impactul asupra mediului.

Un produs excelent pentru bebelușii foarte sensibili, nu recomand să folosiți produse care conțin chimicale deoarece situația se va înrăutăți.

Dacă dorești să achiziționezi acest produs, te invit să alegi numărul scutecelor, în funcție de greutatea bebelușului tău.

O altă alternativă – Scutece Eco GREENTY

scutece eco bio reducere

 

Scutecele GREENTY permit pielii delicate și sensibile a copilului sa respire liber. Acest lucru previne iritarea si inflamarea pielii, păstrand în siguranță starea de sănătate a copilului.

Ele au o capacitate mare de absorbție datorită stratului superabsorbant și dispun de benzi elastice moi si confortabile, care fixeaza cu grijă scutecul pe corpul copilului în poziția cea mai confortabilă . Elementele de fixare pot fi ușor ajustate, astfel încât copilul Dvs. se va simti absolut minunat.

Aroma placută a ceaiului verde va ajuta la relaxarea și la somnul sănătos al copilului.

O alternativă de scutece eco-bio ieftine și perfecte pentru o piele sensibilă.

Click aici pentru oferta scutece eco-bio!

 

view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.