Cadouri de Crăciun – Ție ce vrei să-ți aducă Moșu’?

Cadouri de Crăciun – Ție ce vrei să-ți aducă Moșu’?
November 11 17:12 2015 Print This Article

Se zice “De Crăciun, fii mai bun!” Inveselește-ți familia și prietenii cu cele mai frumoase cadouri. Iarna aceasta bucură-te din plin de Sarbători pentru că doar tu poți să faci atmosfera frumoasă prin fericire și entuziasm.

Dacă ești în pană de idei, poți alege din ideile noastre de cadouri de Crăciun.

Ursuleț de pluș Poldy sau Păturică Moș Crăciun

cadouri craciun ursuletpaturica craciun cadou

Ursuleț de Pluș cu eșarfă de culoare roșie poate deveni cadoul perfect. Ca și bonus, căciulița poate fi folosită pentru bomboane și jeleuri în cazul în care cadoul este pentru un copil.

Păturică Moș Crăciun, foarte simpatică și perfectă pentru a fi dată unui copil. Vine cu o jucărie de pluș care va face un copil fericit. Dimensiune paturică 90 x 75 cm.

Cană ceramică Moș Crăciun

cana mos craciun cadouricana-ceramica-mos-craciun-cdt-93985-box

Cană din ceramică cu Moș Crăciun poate fi alegerea bună pentru un cadou de aceasta sărbătoare și cu siguranță va fi folosit. Poate fi personalizată cu logo-ul firmei tale. Capacitatea este de 200ml, iar ca și bonus vine împachetată într-o cutie de carton roșie.

Set căni espresso (12 bucăți)

set cani de craciun oferta]

Un set de căni espresso format din 6 căni și 6 farfurii cu decorațiuni de Crăciun, poate fi de asemenea, un cadou perfect deoarece transmite spiritul acestei Sărbători. Vine într-o cutiuță cu decorațiuni de iarnă.

Moș Crăciun și Sanie cu Reni

jucarii copii craciun oferta reducere jucarii copii craciun cadouri

Setul PlayMobil ideal pentru copii deoarece are un design luminos, plin de culori și foarte important are piese rotunde. În set, veți primi o figurină Moș Crăciun, o figurină înger, trei reni, o sanie și un sac plin de cadouri. Copiii se vor bucura să îl ajute pe Moș Crăciun să împartă cadourile pentru acest sezon cu sania trasă de reni.

Vezi toate ofertele aici!

view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.