Cadoul perfect – Apple iPad mini 4, Wi-Fi, 16GB, Space Gray – acum la ofertă specială!

Cadoul perfect – Apple iPad mini 4, Wi-Fi, 16GB, Space Gray – acum la ofertă specială!
December 12 16:28 2015 Print This Article

Apple iPad mini 4, Wi-Fi, 16GB, Space Gray

Cumpara acum Detalii complete

Suntem în febra Sărbătorilor, dar suntem în pană de idei. Ce ar fi mai potrivit pentru cei dragi? O tabletă poate fi un cadou ideal deoarece poate fi un ajutor perfect pentru învățat sau petrecerea timpului liber. Dacă vreți să fie cel mai reușit cadou, ar trebui să optați mereu pentru calitate.

Recomandarea mea ar fi un Apple iPad mini pentru că este foarte ușor de transportat fiind extrem de subțire (6.1 mm grosime) într-o geantă și este foarte practic, având caracteristicile unei tablete de top. În primul rând, dispune de două camere de fotografiat senzaționale care îți permit să prinzi cadre incredibil de clare și vibrante. Camera FaceTime HD te ajută să-ți faci selfiuri la o calitate superioara față de ce ai avut până acum.

Chiar dacă este o tabletă mini, aceasta tableta are puterea unei tablete normale iPad. Chipul A8, adică a 2-a clasă aparținând generației cu 64 de biți va face față celor mai solicitante aplicații. Dispune de conexiune foarte rapidă la Wirelles, dar îți oferă posibilitatea să rămâi conectat și cu ajutorul conexiunilor datelor mobile când nu ai conexiune la Wi-Fi.

AppStore este în continure plin de aplicații și jocuri ca să satisfacă orice client care folosește sistemul lor de operare. Indiferent că ești pretențios sau nu, cu siguranță vei găsi ceva în domeniul tău de interes. În plus, există foarte multe aplicații dezvoltate în special pentru tabletele iPad pentru a avea o experiență de neuitat. Așadar, fie că o cumperi pentru copilul tău sau pentru tine, va fi o achiziție productivă deoarece îți va ușura viața!

ipad mini 4 reducere oferta pret

ipad mini 4 reducere oferta

Dacă vrei să achiziționezi această tableta iPad mini 4 la prețul special – click aici.

Review Summary

4.7 out of 5
Putere
4.8 out of 5
Camera foto
4.4 out of 5
Sunet
4.5 out of 5
Ecran
4 out of 5
Pret
4.48 Good 4.48 out of 5
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.